Er mag weer getennist worden! (onder voorwaarden)

Goedendag leden van TV Swaegh,

We leven nog steeds in een geïsoleerde, gecoronadiseerde wereld. Maar er komt gelukkig wat verruiming in.

Nadat de jeugd eind april weer de baan op mocht, mogen de senioren per 11 mei ook weer buitensporten beoefenen. Echter wel onder bepaalde voorwaarden en de RIVM richtlijnen in acht nemend.
Tot 1 juni mag er alleen ge-enkeld worden. Vanaf 1 juni mag er dan, als alles goed gaat, ook weer gedubbeld worden.

• 1,5 meter afstand houden op- en buiten de baan. (met dubbelen ontkom je er niet altijd aan).
• Heb je klachten blijf dan thuis! Ook al is het maar een klein beetje.
• Geen gebruik van de kleedruimtes en douches mogelijk
• Geen kantine opening, deze blijft, vooralsnog, tot 1 september dicht.
• Ook op het terras geldt: minimaal 1,5 meter afstand houden. De tafels zijn dan ook anders neer gezet en per tafel hebben we 3 zitplaatsen mogelijk gemaakt. Het is natuurlijk alleen maar om te wachten totdat je de baan op mag. (er is immers geen kantine opening). Dus gezellig nazitten zit er helaas nog niet in.

Misschien voor velen ook wel een grote verandering. AFHANGEN VANAF HUIS is verplicht!
Via de KNLTB club app kan worden afgehangen, wel onder bepaalde voorwaarden:
• Maximaal 1 dag van te voren af hangen
• Minimaal 10 minuten voor de gewenste tijd op de vereniging aanwezig en de pasjes van de spelers door het afhangbord halen. Doet men dit niet dan vervalt de reservering en is de baan beschikbaar voor andere spelers.
• De lessen zullen ook weer aanvangen en deze banen zullen in het systeem geblokkeerd worden.

We hebben natuurlijk lang niet kunnen spelen; eigenlijk hebben we nog helemaal geen buitenseizoen gehad. Nu worden we weer “los gelaten in de wei” en wil iedereen natuurlijk heerlijk buiten tennissen. Dit ondersteunen we natuurlijk als bestuur, maar wel een vraag aan de leden: Mocht je overdag kunnen spelen maak hier dan gebruik van, zodat de leden welke overdag verhinderd zijn, in de avond deze mogelijkheid hebben.
We gaan bekijken hoe men zich aan de gestelde regels houd en gaat het goed dan kunnen we de dubbels vanaf 1 juni ook weer toestaan.
We hopen dat iedereen zich aan de regels kan houden en dat we langzaamaan weer richting een mooi en gezellig tennisseizoen gaan. Denk niet allen aan jezelf, maar ook aan de gezondheid van anderen!

Met vriendelijke Groeten,

Guido Mantel
Voorzitter TV Swaegh