Informatie jeugd

Welkom!
tv Swaegh is een gezellige club waar veel aandacht wordt besteed aan de jeugd in de leeftijd van 6 tot 18 jaar.

Naast de mogelijkheid om met je vrienden/vriendinnen vrij te tennissen op onze banen, organiseert de vereniging tal van activiteiten, die je volop de kans geven om veel wedstrijden te spelen. Zo organiseren we bijvoorbeeld elk jaar het ontzettend gezellige Oliebollentoernooi, de clubkampioenschappen, het Openingstoernooi en nog veel meer. Kijk in het menu bij Jeugdtoernooien voor een overzicht.

Gedurende het jaar wordt er ook een KNLTB competitie georganiseerd. Zie hiervoor Jeugdcompetitie in het menu.

Wil je je techniek aanscherpen of wil je bijvoorbeeld leren een mooie dropshot te geven, dan is het ook mogelijk om bij ons trainingen te volgen. Deze trainingen worden gegeven door een leraar van tennisschool All-In. In de zomer worden er buiten op onze kunstgrasbanen trainingen verzorgd. ’s winters wordt in de Koedshal in Blokker les gegeven.

Met enige regelmaat wordt er een digitale nieuwsbrief rondgestuurd. Hierin worden alle bijzonderheden en activiteiten binnen tv Swaegh aangekondigd. Het is dus belangrijk deze nieuwsbrief goed te lezen want er staat ook belangrijke informatie voor jullie in. Om deze brief te ontvangen kun je je aanmelden via de link onderaan de website.
Daarnaast hebben we ook nog onze eigen pagina op Facebook: www.facebook.com/tvSwaegh. Hier vind je de laatste nieuwtjes, foto’s, enz. Snel liken dus!

Heb je nog vragen, aarzel dan niet en mail de Jeugdcommissie: jc@tvswaegh.nl

Wij wensen je heel veel (tennis)plezier bij tv Swaegh!