Informatie senioren

TV Swaegh is een gezellige club waar veel seniorleden (18 jaar en ouder) lid zijn die geregeld een balletje slaan. Je kunt het hele jaar door met andere leden tennissen op onze vijf kunstgrasbanen.

De Wedstrijd en Toernooi Commissie (WTC) organiseert tal van activiteiten voor de senioren, zodat je buiten het vrij tennissen, veel wedstrijden kunt spelen. Zo wordt er bijvoorbeeld elk jaar het Nieuwjaarstoernooi, het Openingstoernooi, de clubkampioenschappen enkel/dubbel/mix, Oktoberfest toernooi en nog veel meer georganiseerd.
Kijk in het menu onder Senioren voor een overzicht.

Met een team van minimaal vier personen kun je meedoen aan de voorjaarscompetitie en/of najaarscompetitie van de KNLTB. Je speelt dan zeven wedstrijddagen (vrijdagavond, zaterdag of zondag) tegen andere tennisverenigingen.
Ook is er de ZomerAvondComptitie (ZAC) en WinterAvondCompetite (WAC) op dinsdagavond. Dan zijn alle banen bezet en speel je om de week (vakanties uitgezonderd) met een tennismaatje een uur lang op wisselende tijden.
Kijk in het menu onder senioren onder (KNLTB) Competities voor meer informatie.

Ook kun je jaarlijks meedoen aan de clubkampioenschappen. Deze worden verdeeld over drie weken door het jaar heen, voor zowel enkel, dubbel als mix. Kijk in het menu onder senioren onder clubkampioenschappen voor meer informatie.

Uiteraard is er voor de senioren de mogelijkheid om tennisles te volgen. Onze vereniging werkt samen met tennisschool All-In.

Met enige regelmaat wordt er een digitale nieuwsbrief rondgestuurd. Hierin worden alle bijzonderheden en activiteiten binnen TV Swaegh aangekondigd. Het is dus belangrijk deze nieuwsbrief goed te lezen. Om deze brief te ontvangen kun je je aanmelden via de link onderaan de website. Voor de allerlaatste nieuwtjes heeft TV Swaegh ook nog een eigen Facebookpagina: www.facebook.com/tvSwaegh

Heel veel (tennis)plezier bij TV Swaegh!

Wedstrijd en Toernooi Commissie (WTC)