Onderhoudscommissie

De onderhoudscommissie van TV Swaegh bestaat uit zeven leden: Cees Lof, Hein van der Zel, Jan Knol, Sjaak Takken, John Lakeman en Peter Booij (voorzitter).

De commissie is verantwoordelijk voor de banen, de groenvoorziening, de hekken, de verlichting, het verenigingsgebouw, kortom alles wat onderhoud nodig heeft. Eén keer per jaar, meestal eind februari, wordt een onderhoudsdag gehouden met de commissieleden en de ondersteunende ploeg en wordt het terrein weer gereedgemaakt voor het komende seizoen.

Verder worden de banen regelmatig geborsteld, de groenvoorziening bijgehouden, onderhoud gepleegd aan diverse installaties, zoals bijvoorbeeld de verwarmingsketel en boiler, de brandblussers, verlichting gecontroleerd en defecte lampen vervangen, sponsorborden weer geplaatst enzovoort. Voor het Swaegh Open worden de banen en het terrein samen met de Swaegh Open commissie en de kantinecommissie weer opgeknapt en netjes gemaakt zodat alles voor het toernooi er weer spik en span uitziet. In het najaar worden de banen elke dag met uitzondering van zondag bladervrij gehouden.
Om al die taken goed te kunnen uitvoeren zonder zelf overbelast te raken kan de commissie terugvallen op een ondersteunende ploeg.

Heb je een vraag m.b.t. het onderhoud of heb je geconstateerd dat iets stuk is of niet goed werkt, kun je natuurlijk altijd de leden van de onderhoudscommissie aanspreken, of stuur een email naar ohc@tvswaegh.nl