Kantinecommissie

De kantinecommissie zorgt voor het goed reilen en zeilen van de kantine. Dit gaat van het vaststellen van het assortiment van de kantine, de inkoop, de verkoopprijzen tot het opstellen van een schema voor taakdiensten (bardiensten en schoonmaakdiensten).

De kantine van onze vereniging kan niet draaien zonder diensten van leden. 
Ieder seniorlid is verplicht om elk jaar taakdiensten te verrichten. Deze zijn onderverdeeld in zomer- en winterdiensten.
Uitzonderingen hierop zijn:
• Leden van 70 jaar en ouder
• Bestuur/commissieleden
• Ereleden

De kantinecommissie bestaat uit:
• Mirella Rood (voorzitter)
• Amanda Langenberg (penningmeester)
• Stefan Rood (inkoop)
• Marleen de Jong (lid)
• Alex Bakker (lid)
• Vacature 3x

Schema bardiensten en taken tijdens de bardienst
Het schema met wie er wanneer bardienst heeft is in te zien via www.afhangbord.nl, maar is ook te vinden in de map Bardienst die in de kantine achter de bar ligt. In deze map zit een uitgebreide beschrijving van hoe het in de kantine werkt en wat er tijdens een kantinedienst precies van je verwacht wordt.

Hoe rooster je je bardienst in?
Medio februari en september word je per mail op de hoogte gesteld dat het nieuwe kantinerooster op www.afhangbord.nl staat.
Log in op www.afhangbord.nl en kies in het menu voor Bardienst. De groene dagen zijn de dagen waarop nog kan worden ingeschreven. Door met je muis over de dagen heen te gaan, zie je welke diensten nog beschikbaar zijn. Door op een dag te klikken, verschijnen de nog voor die dag beschikbare diensten links in het scherm. Kies je vervolgens voor de knop INSCHRIJVEN bij de bewuste dienst, dan heb je je voor die dienst ingeschreven en zie je dit rechts op de pagina staan. Tevens wordt vermeld of je met je inschrijving al dan niet aan je bardienstplicht hebt voldaan.

Wachtwoord digitale afhangbord vergeten?

Op www.afhangbord.nl linksonder “Inloggen”, “Wachtwoord vergeten” aanklikken.
Of mailen naar kc@tvswaegh.nl. Zij mailen je inloggegevens.

Afkopen/boete

Voor 100 euro kan de dienst afgekocht worden tijdens de pasjesavond. Niet op komen dagen zonder geldige reden levert een boete van 35 euro op. Mocht je je dienst niet kunnen draaien, dan kun je ruilen met iemand. Dit moet je zelf regelen. De kantinecommissie doet dat niet voor je.

Instructie Verantwoord Alcohol schenken certificaat
Iedereen die achter de bar staat dient in het bezit te zijn van een Instructie Verantwoord Alcohol schenken certificaat (IVA).
Dit certificaat is eenvoudig te behalen via onderstaande website. Je vult op de website de test in en wanneer deze goed gekeurd is krijg je een certificaat. Dit certificaat kun je doorsturen naar de kantinecommissie (kc@tvswaegh.nl). Zij zullen deze printen en in de map achter de bar archiveren. Indien er controle komt kun je dit certificaat laten zien. Hiermee voldoe je dan aan de gewenste eisen van de KNLTB

De link voor het instructie verantwoord alcohol schenken is: http://www.nocnsf.nl/IVA

Openingstijden clubgebouw

De kantine van onze vereniging is tijdens het zomerseizoen elke avond geopend van 19.00 uur tot 23.30 uur. Overdag is de kantine alleen tijdens activiteiten geopend. Met uw KNLTB-pas heeft u altijd toegang tot de kleedkamers en toiletten. Dus ook als de kantine gesloten is, kunt u van deze faciliteiten gebruik maken. 
In de zomervakantie is het clubgebouw vaker gesloten. Vanaf het Oktoberfest toernooi (in oktober) tot het Openingstoernooi (in maart) is de kantine alleen tijdens activiteiten geopend (winteravondcompetitie, najaarscompetitie, winterkunstgras en jeugd worldtour).

Terras

Bij het clubgebouw is een terras aanwezig. De stoelen en tafels uit de kantine mogen niet voor buitendoeleinden gebruikt worden. Ieder lid wordt geacht zijn/haar eigen kopjes, glazen e.d. na gebruik bij de bar af te leveren.

We hopen het komend seizoen weer op een ieders inzet te mogen rekenen.