Trainers

 • ramon_blaauwbroek

 • Ik ben Ramon Blaauwbroek. Ik woon samen met mijn vriendin Myrna in Spierdijk. Ik geef sinds 2003 fulltime tennisles bij ALL-IN. Ik ben zeven jaar de clubleraar bij TV De Kaag in Wervershoof geweest. Daar heb ik les gegeven aan jeugd en volwassenen. Van beginnende tennissers tot prestatie gerichte spelers, ik vind iedere doelgroep een uitdaging om les aan te verzorgen.

  Op dit moment ben ik vier dagen clubleraar bij TV Swaegh en op de andere twee dagen bij TV De Balletuin. Ik vind de combinatie ideaal. Ik ben van mening dat samenwerking met andere verenigingen zoals LTC Wings Blokker en De Balletuin alle verenigingen sterker maakt. Samen toernooitjes organiseren, uitwisselingen, een tennisweekend of zelfs trainingen. Hoe groter de groep tennissers hoe leuker het is. En er zijn dan meer activiteiten met hetzelfde aantal vrijwilligers vanuit de verenigingen. Een win-win situatie.

  Zelf hou ik er van om duidelijke doelen te stellen in de training. Het motiveert om oefeningen uit te voeren als duidelijk is met welk doel dit gebeurt. Verder hou ik van lekkere actieve lessen en ben ik betrokken met de leerlingen. Op de baan, maar ook naast de baan. Heeft u vragen? Kom gerust naar me toe en stel ze aan mij. Als verenigingstrainer ben ik (samen met Marco) vaak het eerste aanspreekpunt. Ik help u graag verder!

  Tot ziens bij TV Swaegh!


 • marco-van-bavel-150x150

 • Ik ben Marco van Bavel. Ik woon in Purmerend samen met mijn vrouw Stella en mijn twee kinderen Aimee en Max. Ik geef tennisles sinds 1991.
  Bij ALL-IN ben ik fulltime in dienst sinds 2009 en dat bevalt me uitstekend. Sinds 2011 verzorg ik de tennislessen bij TV Swaegh. Een vereniging waar nieuwe mensen snel worden opgenomen dus dat heb ik ook gemerkt. Er wordt lekker fanatiek tegen elkaar getennist maar zeker ook met elkaar.

  Sinds oktober 2015 heeft collega Ramon Blaauwbroek een aantal dagen van mij overgenomen. Zelf geef ik nog op één of twee dagen les bij TV Swaegh maar op termijn is het goed voor de vereniging en mijzelf om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij een andere vereniging waar ALL-IN de lessen verzorgt.

  Ik wens iedereen veel tennisplezier en tot op de tennisbaan!