Laatste nieuws van de WTC

NIEUWS VAN DE WTC

Nieuwjaarstoernooi

Het eerste toernooi in 2020 is het traditionele Nieuwjaarstoernooi in de Koedshal. Op zaterdagavond 4 januari is er een all inclusive avond met veel plezier en gezelligheid in het vooruitzicht. Inschrijven kan via de link op de site van tv Swaegh of op de site van toernooi.nl. Het maximale aantal deelnemers is 48 dus wacht niet te lang…

KNLTB Voorjaarscompetitie

De inschrijving voor deze competitie die meedoet voor je ranking, staat nog een aantal weken open op onze website. Vanaf begin april 2020 zal deze competitie op vrijdag, zaterdag en zondag weer van start gaan. Er zijn ook mogelijkheden voor doordeweeks in de ochtend! En diverse 50+ soorten… Op zondagmiddag bieden we ook een 8&9 tennis aan. Dubbel zo leuk. Bij deze competitie doet het resultaat niet mee voor je speelsterkte. Je speelt 2 dubbel partijen en alle combinaties zijn mogelijk.

Glow in the Dark toernooi

Op zaterdag 2 november was het weer zover, het Glow in the Dark tennistoernooi. Dit is een gezellig indoortennis evenement wat voor de tweede keer door tv Swaegh is georganiseerd in Sporthal Zwaag. Vanaf 14:00 uur waren diverse commissieleden van de WTC en JC – aangevuld met enkele behulpzame ouders – aanwezig voor de opbouw: lijnen plakken met fluorescerende tape en netten plaatsen. In de middag hebben de jeugdleden van onze club – aangevuld met jeugdleden van LTC Wings- hun wedstrijden in het donker gespeeld. Er waren bijna 50 kinderen aanwezig die zich prima hebben vermaakt!

Vanaf 19:30 uur hebben slechts 16 seniorleden zich in het donker op de banen vertoond. Gekleed in sportieve kleding die in het blacklight oplicht, zijn diverse partijen gespeeld. Echtscheidingen zouden worden aangevraagd volgens enkele deelnemers, maar de organisatie heeft hierover achteraf geen bericht meer ontvangen. Verder heeft iedereen genoten van de goede verzorging van de medewerkers van het Sportcafé.

Allemaal bedankt voor een gezellige middag en avond en tot over x jaar met dan hopelijk meer deelnemers bij de senioren…

Sportieve groet, Niels.

 

WinterAvondCompetitie (WAC)

Aan deze dinsdagavondcompetitie doen 106 enthousiaste leden mee. Zij spelen tot en met maart 2020. Als je onverhoopt een keer niet kunt, probeer dan vervanging te regelen! In november zijn er helaas veel wedstrijden niet gespeeld. Terwijl er niemand meer om 22:00 uur hoeft te spelen…

WinterKunstGrasCompetitie (WKG)

Aan deze competitie doen dit jaar slechts 4 teams mee van tv Swaegh. Nog 3 zondagen zijn de banen 1 tot en met 4 bezet van 10:30 uur tot en met 13:00 uur: 15 december,    19 januari en 2 februari. Andere deelnemende verenigingen zijn De Hulk, Wings, Wognum, Abbekerk en Nibbixwoud.

Overzicht toernooien

Wil je weten welke toernooien de WTC allemaal organiseert? Neem een kijkje op www.tvswaegh.nl bij ‘Senioren’ – ‘Clubtoernooien/Competities’.

Sportieve groet,

Leo de Vries (voorzitter WTC)