Laatste nieuws van de WTC

NIEUWS VAN DE WTC

Nieuwjaarstoernooi

We zijn het nieuwe jaar 2018 sportief begonnen! Op zaterdag 6 januari vond het Nieuwjaarstoernooi in de Koedshal plaats. Met 32 enthousiaste leden was er een mooi schema in elkaar gezet. Er werd gespeeld in 2 poules. Over de gehele avond speelde iedereen 3 wedstrijden van 40 minuten in de mix en/of dubbel. Tussen de wedstrijden door kon iedereen lekker aanzitten, bleven de glazen goed gevuld en waren er lekkere koude en warme hapjes. De prijswinnaars waren dit jaar degene die de meeste wedstrijdpunten hadden verzameld. In poule A waren dat Cor en Mariska en in poule B was deze eer voor Dennis en Jolanda. Ook waren er nog enkele aanmoedigingsprijzen. In poule A gingen de prijzen naar Petra en Frank. En in poule B was deze prijs voor Wendy en Michel V. Na de prijsuitreiking werd er nog lekker lang nagepraat en geborreld. Iedereen bedankt voor de gezelligheid en tot een volgend toernooi!

WinterKunstGrasCompetitie (WKG)

In de WKG waren acht teams van tv Swaegh vertegenwoordigd. Met deze competitie wordt in de wintermaanden op 5 zondagen gespeeld. Helaas vielen hierbij een aantal wedstijden uit vanwege een tekort bij andere verenigingen. Op zondag 18 februari werd de competitie afgesloten met een gezellige slotavond in onze kantine. Er stond een lekker buffet van Happy Cooker uit Zwaag klaar en er werden de nodige drankjes gedronken. Een mooi moment om nog eens over de wedstrijden na te praten.

WinterAvondCompetitie (WAC)

Deze dinsdagavondcompetitie, waarin Herendubbels/Damesdubbels en Mixdubbels om de week spelen, is op dinsdag 20 maart voor het laatst. Er doen 111 leden aan mee!

Clubkampioenschappen Enkel

Vanaf zaterdag 24 maart tot en met zaterdag 31 maart zijn de Clubkampioenschappen Enkel. Alle leden kunnen gaan strijden om de eer! Dus in week 13 zijn ’s avonds alle banen bezet en is de kantine weer elke avond open. Inschrijven allemaal en doe gezellig mee, ook wanneer je nooit aan het enkelen bent. En anders kom je gezellig een keertje kijken en/of aanmoedigen. Zaterdag 31 maart zijn de finales voor de Dames en Heren. Dan zou het natuurlijk erg leuk zijn als de finalisten op veel publiek mogen rekenen!

ZomerAvondCompetitie (ZAC)

Uiteraard wordt de WAC opgevolgd door de ZAC. Deze dinsdagavondcompetitie gaat vanaf 3 april van start. Een uurtje tennis voor de gezelligheid en natuurlijk probeert een ieder zoveel mogelijk puntjes bij elkaar te spelen. Maar het motto: ‘Meedoen is belangrijker dan winnen’ staat hier hoog in het vaandel.

KNLTB Voorjaarscompetitie

De voorjaarscompetitie telt mee voor de ranking van de spelers en begint op vrijdag 6 april. Op vrijdagavond spelen 5 teams. Dit houdt in dat er dan 7 weken geen banen beschikbaar zijn om vrij te tennissen. Het gaat om 6, 13, 20 april en 11, 18, 25 mei en 1 juni. Op zaterdag zijn er 3 teams (2 overdag en 1 ’s avonds) en op zondag is tv Swaegh vertegenwoordigd met 2 teams. Er wordt wisselend thuis en uit gespeeld. Allemaal veel succes en plezier!

Overzicht toernooien

Wil je weten welke toernooien de WTC dit jaar allemaal organiseert? Neem een kijkje op www.tvswaegh.nl bij  ‘Senioren’ – ‘Clubtoernooien/Competities’. Daar vind je ze allemaal!

Wij hopen in 2018 op veel inschrijvingen en deelname met de toernooien! Heb je nog suggesties of ideeën? Deze kun je altijd mailen naar wtc@tvswaegh.nl. Allemaal tot op of langs de baan!

Sportieve groet,

Leo de Vries (voorzitter WTC)