Nieuws van de Kantinecommissie

Tijdens het Swaegh open 2018 hebben wij met vele handen bergen werk verzet. De inzet van de barmedewerkers, terrasdiensten en schoonmakers was top! Ook de leden die niet ingeroosterd waren, maar bij drukke momenten insprongen en meehielpen was erg fijn. Mede daardoor liep het toernooi voor de kantinedienst op rolletjes!

Het schema voor het 2e gedeelte van het seizoen is weer open, maar nog lang niet iedereen heeft zijn taakdiensten ingevuld. Graag aandacht hiervoor. In principe is het zo dat er in het zomergedeelte 2 bardiensten gedaan moeten worden en in het wintergedeelte 1. Indien je niet aan de 2 diensten in de zomer bent gekomen, moet je er meer doen in de winter. Kom je er niet uit of twijfel je, neem contact op met de kantinecommissie.

Let op! Indien je een dienst hebt ingeroosterd en je kunt onverhoopt niet, dien je zelf voor vervanging te zorgen!

Ben je commissielid of op een andere manier taakvrij of heb je in het zomergedeelte de taakplicht afgekocht, gelden de reminders niet voor jou en hoef je niet te reageren op de email.

Bardienst en/of schoonmaakdienst

Achter de bar, bij de telefoon, staat een map met formulieren die je dient in te vullen tijdens de taakdienst. Hierop staat ook precies wat er van je verwacht wordt. Te vaak merken we nu dat de kantine niet naar behoren wordt achtergelaten. Probeer daar op te letten. Merk je dat er iets op is, graag even een mailtje of appje sturen, dan vullen wij het z.s.m. aan. De telefoonnummers hangen overal in de kantine en het mailadres is: kc@tvswaegh.nl.

Heb je vragen, kun je iets niet vinden, weet je iets niet, ook dan, bel of app of mail!