Nieuws van de WTC

NIEUWS VAN DE WTC

Afgelopen toernooien:

Strijd der Seksen toernooi
Dit jaar was er op zaterdag 15 juni helaas te weinig animo om het toernooi te kunnen spelen. Wie weet bieden we het volgend jaar weer aan?!

Clubkampioenschappen Mix
Vanaf maandag 24 juni tot en met zondag 30 juni zijn de clubkampioenschappen Mix gespeeld. Het weer was super, soms een beetje te warm! Er deden 35 leden mee in de categorieën 6, 7 en 8. In elke categorie is er in 2 poules van 3 koppels getennist. De nummers 1 en 2 van elke poule hebben een kruisfinale tegen elkaar gespeeld. Dit resulteerde uiteindelijk in mooie finalepartijen op zondagmiddag!

De winnaars:
Gemengd dubbel 8
1e Marcel Bloothoofd en Jenn Olieberg
2e Jos Vriend en Anja Dijkstra

Gemengd dubbel 7
1e Marvin Hoks en Lisette Hoks
2e Gustav Haring en Mirjan Beets

Gemengd dubbel 6
1e Bas van der Heiden en Yvonne Willemse
2e Rob van Amerongen en Annette van der Weijden

Iedereen bedankt voor de deelname en het aanmoedigen!
Sportieve groet, Marijke Schouten

Lopende toernooien/competities:

ZomerAvondCompetitie (ZAC)
Deze dinsdagavondcompetitie, waarin Herendubbel, Damesdubbel en Gemengd dubbel om de week worden gespeeld met 129 enthousiaste leden draait op volle toeren. Speel je mee en mocht je onverhoopt een keer niet kunnen? Regel dan een vervanger! Via de Club App kun je altijd leden vinden en/of bellen. Mocht een partij niet doorgaan, mail dan de Wtc. Dan zijn we op de hoogte!

Komende toernooien/competities:

KNLTB Najaarscompetitie
Deze competitie gaat 13 september van start en duurt 7 weken tot eind oktober. Maar liefst 9 teams wilden meedoen op vrijdagavond. Er is dus weer een loting geweest en we moesten tot onze grote spijt 3 teams uitloten. Wij hebben namens de Wtc diverse keren bij de KNLTB aangegeven om ook op zaterdagavond te willen spelen, net als bij de Voorjaarscompetitie. Helaas wordt daar (vooralsnog) geen gehoor aan gegeven!

Clubkampioenschappen Dubbel
Vanaf zaterdag 7 september tot en met zondag 15 september zijn er weer Clubkampioenschappen Dubbel. Wie gaan er dit jaar allemaal strijden om de eer? Daag elkaar uit en doe gezellig mee deze week! De finales zullen op zondagmiddag 15 september worden gespeeld. De inschrijving staat open!

Streets and Friends toernooi
Zaterdag 21 september, een nieuwe datum (!), organiseert de Wtc het Streets and Friends toernooi. De naam zegt het al. Een toernooi voor vrienden en buurtgenoten, maar ook familie, carnavalsgroepen, collega’s en wie je nog meer kunt bedenken. Kortom: voor iedereen die wil. Minimaal 1 lid van tv Swaegh en 3 (of meer) anderen. Heeft iemand nog nooit getennist, dan is er een gratis les via All-In mogelijk.
Noteer het alvast in de agenda… En maak een team en doe gezellig mee!

Overzicht toernooien
Wil je weten welke toernooien de WTC dit jaar allemaal organiseert? Op www.tvswaegh.nl staat onder het kopje ‘Senioren’ een kopje ‘Clubtoernooien/Competities’. Daaronder vind je ze allemaal!

Sportieve groet,
Leo de Vries (voorzitter Wtc)