Nieuws van de WTC

Clubkampioenschappen Mix

Met inachtneming van de maatregelen van het RIVM hebben vanaf maandag 29 juni tot en met zaterdag 4 juli de clubkampioenschappen Mix toch doorgang kunnen vinden. Ondanks de vervelende wind op de meester dagen, en zelfs regen op de finaledag, was het een geslaagd toernooi. Er deden 38 enthousiaste leden mee in verschillende categorieën. Vier leden hadden zich alleen ingeschreven en werden gekoppeld door de Wtc. En beide koppels haalden de finale. Hoe leuk is dat? Er is of in poules gespeeld of in poules met kruisfinales. Zaterdagavond zijn de finales gespeeld met publiek onder de luifel op gepaste afstand. Iedereen bedankt voor de deelname en/of het aanmoedigen!

De winnaars:

Gemengd dubbel A

1e Stephan Horden en Jolanda Willemse

2e Ramon Otto en Wendy Hartnack

Gemengd dubbel B

1e Gustav Haring en Marijke Schouten

2e Martin Haubrich en Betty Haubrich

Gemengd dubbel C

1e Guido Mantel en Janina Prins

2e Hans van Westen en Laurien Deken

Gemengd dubbel A

1e Peter Entius en Barbara Lemm

2e Peter van ’t Hof en Rinske de Graaf

Clubkampioenschappen Enkel & Dubbel

De Clubkampioenschappen Dubbel zullen na de zomervakantie plaatsvinden. De Wtc gaat deze samenvoegen met de afgelaste Clubkampioenschappen Enkel. Hierdoor zijn de finales Club Enkel op zaterdagavond en de finales Club Dubbel op zondagmiddag. Dit alles wordt gespeeld van donderdag 27 augustus tot en met zondag 6 september. Daag elkaar uit en doe gezellig mee!

WinterAvondCompetitie (WAC)

De WinterAvondCompetitie (WAC), die elke dinsdagavond met Herendubbel, Damesdubbel of Gemengd dubbel om de week wordt gespeeld zal dit jaar al in september worden opgestart in plaats van oktober.

KNLTB Competitie 2020

De KNLTB voegt de voorjaars- en najaarscompetitie nu samen in Competitie 2020. Deze zal in september en oktober plaatsvinden. Dit betekent dat er 7 weken lang op vrijdagavond en zaterdag overdag en ’s avonds de banen bezet zullen zijn.

Overzicht toernooien

Wil je weten welke toernooien de Wtc allemaal organiseert? Op www.tvswaegh.nl staat onder het kopje ‘Senioren’ een kopje ‘Clubtoernooien/Competities’. Daaronder vind je ze allemaal!

Sportieve groet,

Leo de Vries (voorzitter Wtc)