Nieuws van de WTC

Finales Clubkampioenschappen Enkel & Dubbel
De finales Club Enkel zijn zaterdagavond 5 september om 19.15 uur en 20.30 uur. De finales Club Dubbel worden zondagmiddag 6 september om 14.00 uur en 15.15 uur gespeeld. Kom gezellig kijken op gepaste afstand van elkaar!

WinterAvondCompetitie (WAC)
Iedereen kan zich weer inschrijven voor de WinterAvondCompetitie (WAC), die elke dinsdagavond met Herendubbel, Damesdubbel of Gemengd dubbel om de week wordt gespeeld. De eerste dinsdag dat er weer gespeeld gaat worden, is 22 september.
Klik hier om direct in te schrijven.

KNLTB Wintercompetitie
Voor het eerst bij TV Swaegh kan er worden ingeschreven voor de Wintercompetitie. Van begin november tot begin maart wordt er gespeeld. Inschrijven kan tot 20 september via het inschrijfformulier op onze site. Er zijn verschillende mogelijkheden en er kan gespeeld worden op vrijdag (overdag), zaterdag (overdag of avond) of zondag (overdag). Je team moet uit minimaal 4 personen bestaan, herendubbel, damesdubbel of gemengd dubbel.

KNLTB Competitie 2020
De indeling is bekend en de 11 teams zijn op de hoogte gebracht. Op vrijdagavond en zaterdagavond wordt er op tijd gespeeld. Zaterdag overdag is regulier. Het begint vrijdag 11 september en duurt tot en met zaterdag 24 oktober. De baancapaciteit zal dan beperkt zijn voor vrij spelen.

WinterKunstGrasCompetitie (WKG)
Deze gezelligheidscompetitie met verenigingen in de buurt (De Hulk, Wings, Wognum, Abbekerk en Nibbixwoud) gaat dit seizoen voor het eerst niet door. Na overleg met de diverse verenigingen heeft men besloten om de WKG vanwege de Corona perikelen niet door te laten gaan. Helaas! Hopelijk volgend jaar weer…

Overzicht toernooien
Wil je weten welke toernooien de Wtc allemaal organiseert? Op www.tvswaegh.nl staat onder het kopje ‘Senioren’ een kopje ‘Clubtoernooien/Competities’. Daaronder vind je ze allemaal!

Sportieve groet,
Leo de Vries (voorzitter WTC)