Nieuws van de WTC

Halloween toernooi
Helaas hebben we dit nieuwe spannende toernooi niet kunnen opzetten. Hopelijk volgend jaar!

KNLTB Competitie 2020
Deze competitie was volop aan de gang, maar is vanwege de aangescherpte coronamaatregelen uiteindelijk toch gestaakt. Begrijpelijk, maar wel jammer, want een aantal teams stonden er goed voor.

WinterAvondCompetitie (WAC)
Ook deze competitie op dinsdagavond is, zoals bekend, tijdelijk stil gelegd. Op de dinsdagavond zijn dus alle 5 banen beschikbaar om vrij te spelen, want dat mag gelukkig nog wel!

KNLTB Wintercompetitie
Voor het eerst bij TV Swaegh doet er een gemengd dubbel team mee aan deze competitie. Nu maar hopen dat het door kan gaan.
KNLTB Voorjaarscompetitie 2021
De inschrijving voor deze competitie is meestal eind november. De data zijn bekend (start vanaf april 2021), maar er is nog geen verdere informatie vanuit de KNLTB.

Laddercompetitie
De WTC is aan het bekijken of we via de KNLTB Club App op een eenvoudige manier een laddercompetitie kunnen organiseren voor onze vereniging voor zowel dames-, als herenenkel. Meer informatie volgt.

Overzicht toernooien
Wil je weten welke toernooien de Wtc allemaal organiseert? Op www.tvswaegh.nl staat onder het kopje ‘Senioren’ een kopje ‘Clubtoernooien/Competities’. Daaronder vind je ze allemaal!