Nieuws van de WTC

Nieuwjaarstoernooi
Het eerste toernooi in 2019 is het traditionele Nieuwjaarstoernooi in de Koedshal. Op zaterdagavond 5 januari is er een all inclusive avond met veel plezier en gezelligheid in het vooruitzicht. Inschrijven kan via de link op de site van tv Swaegh of op de site van toernooi.nl. Het maximale aantal deelnemers is 48 dus wacht niet te lang met inschrijven…

WinterAvondCompetitie (WAC)

Deze dinsdagavondcompetitie begon op 2 oktober met 116 spelers van onze club en duurt tot en met maart 2019. Met 9 poules wordt er wekelijks op verschillende tijden een uur getennist voor de gezelligheid en natuurlijk voor de eer.

Oktoberfesttoernooi

Helaas ging het Oktoberfesttoernooi dit jaar niet door vanwege te weinig inschrijvingen. Volgend jaar weer nieuwe kansen!

KNLTB Najaarscompetitie

Er deden dit najaar op vrijdagavond 6 teams van tv Swaegh mee aan deze competitie. Het beste resultaat voor tv Swaegh was een 2de plaats voor Heren dubbel 17+, 1ste klasse afdeling 22. Op zaterdag deed er slechts 1 team mee, maar dit Gemengd dubbel 17+, 3de klasse afdeling 35 behaalde ook een mooie 2de plaats!

 WinterKunstGrasCompetitie (WKG)

Aan deze competitie doen dit jaar 7 teams mee van tv Swaegh en het 8ste team wordt ingevuld door team 9 van tv Wognum. Zo hebben we op papier toch 8 teams van onze vereniging. Op 5 zondagen zijn de banen 1-4 bezet van 10:30 uur tot en met 16:00 uur: 4 en 18 november, 16 december, 20 januari en 3 februari. Andere deelnemende verenigingen zijn De Hulk, Wings, Wognum, Abbekerk en Nibbixwoud.

KNLTB Voorjaarscompetitie

De inschrijving voor deze competitie die meedoet voor je ranking, staat sinds kort weer open op onze website. Vanaf begin april 2019 zal deze competitie op vrijdag, zaterdag en zondag weer van start gaan.

Overzicht toernooien

Wil je weten welke toernooien de WTC allemaal organiseert? Neem een kijkje op www.tvswaegh.nl bij ‘Senioren’ – ‘Clubtoernooien/Competities’.

Sportieve groet,

Leo de Vries (voorzitter WTC)