Nieuws van de WTC

Openingstoernooi

Zaterdagavond 19 maart was het eerste toernooi bij tv Swaegh van het nieuwe seizoen. Met 20 enthousiaste leden is dit goed ingeluid. Zoals altijd ging het deze avond niet alleen om de tennis, maar ook om de gezelligheid. En gezellig was het! Iedereen speelde 3 potjes tennis en er werd in zoveel mogelijk wisselende samenstellingen gespeeld. Helaas moest de coördinator Mirjan Beets afhaken vanwege een rugblessure (sterkte!), maar haar 2 vervangers Guido Mantel en Leo de Vries konden die avond acte de présence geven. Vanwege de datum 19-3-2016 had de vervangende organisatie bedacht dat het magische getal van de dag 16 en 19 was. Immers 19 minus 3 is 16! De geluksvogels die er met een doos nieuwe tennisballen vandoor gingen waren: Marcel Bloothoofd en Bonita Rozenberg (16 behaalde games voor). En met 19 games tegen waren dat  Joop Gorter en Barbara Folkers. De avond was met lekkere hapjes goed verzorgd en als dank voor deelname kregen alle deelnemers nog een tennisbal sleutelhanger.

Nieuw WTC lid

Zoals bekend bij de meeste leden is Wim van Kerkwijk na heel veel jaren (16 à 17 jaar!) trouwe dienst gestopt bij de WTC en ook met tennissen bij onze vereniging. Nogmaals erg bedankt voor al je inzet, Wim. In John de Haas denkt de WTC een uitermate geschikte opvolger in huis te hebben gehaald. Veel plezier en succes, John!

Clubkampioenschappen Enkel

Vanaf dinsdag 29 maart tot en met zondag 3 april zijn er weer Clubkampioenschappen Enkel. Zo’n 41 enthousiaste leden gaan strijden om de eer! Dus dinsdag tot en met zaterdag zijn ’s avonds alle banen bezet en is de kantine open. Kom gezellig een keertje kijken en/of aanmoedigen! Zondagmiddag 3 april zijn de finales voor de Dames en Heren. Dan zou het natuurlijk erg leuk zijn als de finalisten op veel publiek mogen rekenen!

ZomerAvondCompetitie (ZAC)

Deze dinsdagavondcompetitie, waarin Herendubbels, Damesdubbels en Mixdubbels om de week worden gespeeld, gaat weer vanaf 5 april van start. Een uurtje tennis voor de gezelligheid en natuurlijk probeert een ieder zoveel mogelijk puntjes bij elkaar te spelen. Maar het motto: ‘Meedoen is belangrijker dan winnen’ staat hier hoog in het vaandel.

KNLTB Voorjaarscompetitie

Deze competitie die meetelt voor de ranking van de spelers gaat per 8 april van start. Op vrijdagavond speelt er 1 team, zaterdag 3 teams en zondag is tv Swaegh vertegenwoordigd met 5 teams. Er wordt wisselend thuis en uit gespeeld.