Nieuws van de WTC

NIEUWS VAN DE WTC

tennis1

KNLTB Voorjaarscompetitie
De laatste ronde van deze regionale competitie werd eind mei gespeeld. Onderstaande teams zijn kampioen geworden. Nogmaals proficiat!!

9501 Vrijdagavond Geen klasse Gemengd dubbel 17+

4563 Zondag Hele dag 3e klasse Heren 17+

4714 Zondag Hele dag 3e klasse Gemengd dubbel 35+

Mooi Mix toernooi
Dit toernooi werd gespeeld op zaterdagavond 11 juni. Er deden 12 koppels mee. Het was een gezellige avond met leuke partijen. Alle deelnemers kregen een heerlijk doosje aardbeien en een spuitbus slagroom mee naar huis!

Clubkampioenschappen Mix
Van zondag 26 juni tot en met zaterdag 2 juli  zijn de Clubkampioenschappen Mix gespeeld. Met 20 inschrijvingen (40 leden) was het weer een gezellige week met spannende partijen! Zaterdagavond zijn de finales gespeeld. De finalisten gingen er vandoor met een mooie bos rozen en een bon van Bouchier.

Winnaars:

MD 6
1. Maurice de Wit en Esthel Sneiders
2. Peter Hartnack en Wendy Hartnack-Böing

MD 7
1. Paul de Jong en Daniëlle van der Raad
2. Leo de Vries en Divera Vlaar-van der Blonk

MD 8
1. Bas van der Heiden en Miraela Kuin
2. Wesley Lai en Bonita Rozenberg

Street and Friends toernooi
Helaas is dit toernooi niet doorgegaan. Er waren helaas veel te weinig inschrijvingen. Wie weet volgend jaar weer een nieuwe poging… Heeft u suggesties of (nieuwe) ideeën? Deze kunt u altijd mailen naar de WTC (wtc@tvswaegh.nl).

KNLTB Najaarscompetitie
Deze competitie gaat 16 september van start en duurt 7 weken tot eind oktober. Er doen dit najaar   3 teams mee van tv Swaegh: 2 teams op vrijdagavond en 1 team op zondag.

WinterAvondCompetitie (WAC)
Deze dinsdagavondcompetitie, waarin Herendubbels, Damesdubbels en Mixdubbels om de week worden gespeeld, gaat weer vanaf 4 oktober van start. Een uurtje tennis voor de gezelligheid. We hopen dat er veel leden inschrijven! Dit kan tot 14 september.

Oktoberfest toernooi
Op zaterdag 8 oktober organiseert de WTC een gezellig mixtoernooi. Het leuke aan dit toernooi is dat je ook een invité (niet lid van de club) mag uitnodigen. Bovendien gaan alle deelnemers gezellig eten met elkaar. Inschrijven kan tot 1 oktober.

Overzicht toernooien
Wil je weten welke toernooien de WTC dit jaar allemaal organiseert? Op www.tvswaegh.nl staat onder  ‘Senioren’  –  ‘Clubtoernooien/Competities’. Daaronder vind je ze allemaal!

Sportieve groet,

Leo de Vries (voorzitter WTC)