Nieuws van de WTC

Nieuwjaarstoernooi

We zijn het nieuwe jaar 2017 goed begonnen! Op zaterdag 7 januari vond het Nieuwjaarstoernooi in de Koedshal plaats en het was voor de derde keer helemaal ‘volgeboekt’. Dat zien we als WTC natuurlijk erg graag en is hopelijk de trend voor de rest van dit tennisjaar. Met de maximale bezetting van 48 personen was er een mooi schema in elkaar gezet. Er werd gespeeld in 2 poules. Over de gehele avond speelde iedereen 3 wedstrijden van 40 minuten in de mix en/of dubbel. Tussen de wedstrijden door kon iedereen lekker aanzitten, bleven de glazen goed gevuld en waren er lekkere koude en warme hapjes. De prijswinnaars waren degene die het dichtstbij +7 games zaten. Dit omdat het toernooi op 7 januari werd gespeeld. In poule A waren dat Veronie en Michel (Vlieland). In    poule B was deze eer voor Amanda en Marko. Na de prijsuitreiking werd er nog lekker lang nagepraat en geborreld. Iedereen bedankt voor de gezelligheid en tot een volgend toernooi!

WinterKunstGrasCompetitie (WKG)

In de WKG waren acht teams van tv Swaegh vertegenwoordigd. Op zondag 12 februari was een gezellige slotavond in onze kantine. Er stond een lekker buffet klaar en er werden de nodige drankjes gedronken. Een mooi moment om nog eens over de wedstrijden na te praten. Helaas zijn door de winterse weersomstandigheden de laatste 2 ronden niet gespeeld.

WinterAvondCompetitie (WAC)

Deze dinsdagavondcompetitie, waarin Herendubbels/Damesdubbels en Mixdubbels om de week spelen, is op dinsdag 21 maart voor het laatst.

Clubkampioenschappen Enkel

Vanaf zaterdag 25 maart tot en met zaterdag 1 april zijn de Clubkampioenschappen Enkel. Alle leden kunnen gaan strijden om de eer! Dus in week 13 zijn ’s avonds alle banen bezet en is de kantine weer elke avond open. Inschrijven allemaal en doe gezellig mee, ook wanneer je nooit aan het enkelen bent. En anders kom je gezellig een keertje kijken en/of aanmoedigen! Zaterdag 1 april zijn de finales voor de Dames en Heren. Dan zou het natuurlijk erg leuk zijn als de finalisten op veel publiek mogen rekenen!

ZomerAvondCompetitie (ZAC)

Uiteraard wordt de WAC opgevolgd door de ZAC. Deze dinsdagavondcompetitie gaat vanaf 4 april van start. Een uurtje tennis voor de gezelligheid en natuurlijk probeert een ieder zoveel mogelijk puntjes bij elkaar te spelen. Maar het motto: ‘Meedoen is belangrijker dan winnen’ staat hier hoog in het vaandel.

KNLTB Voorjaarscompetitie

De voorjaarscompetitie telt mee voor de ranking van de spelers en begint op 7 april. Op vrijdagavond spelen er voor het eerst maar liefst 4 teams. Dit houdt in dat er dan 7 weken geen banen beschikbaar zijn om vrij te tennissen. Het gaat om 7, 14, 21 april en 5, 12, 19, 26 mei. Op zaterdag zijn er 3 teams en ook op zondag is tv Swaegh vertegenwoordigd met 3 teams. Er wordt wisselend thuis en uit gespeeld. Allemaal veel succes en plezier!

Nieuw WTC lid

De WTC heeft er een nieuw lid bij en daar zijn we erg blij mee! Dankzij Bas van der Heijden zijn we nu weer op volle sterkte. Vanaf deze plek veel plezier en succes, Bas!

Overzicht toernooien

Wil je weten welke toernooien de WTC dit jaar allemaal organiseert? Neem een kijkje op www.tvswaegh.nl bij  ‘Senioren’ – ‘Clubtoernooien/Competities’. Daar vind je ze allemaal!

Wij hopen in 2017 op veel inschrijvingen en deelname met de toernooien! Heb je nog suggesties of ideeën? Deze kun je altijd mailen naar wtc@tvswaegh.nl. Allemaal tot op of langs de baan!

Sportieve groet,

Leo de Vries (voorzitter WTC)