Ouder/Kind-toernooi

OuderKind

Beste allemaal,

op zaterdag 28 mei zullen wij van 15:00 tot 18:00 uur ons Ouder/Kind toernooi nieuw leven in blazen. Alle leden, dus zowel junior als senior, mogen hieraan meedoen. Heb je altijd al een keer met je vader, moeder, zoon, dochter, oom, tante, neef, nicht, oma, opa, etc. willen tennissen, dan kan dat nu! Ben je net begonnen met tennis? Geen probleem, dan is het misschien juist leuk om mee te doen met dit toernooitje. Meedoen is belangrijker dan winnen wordt veel gezegd, maar dat geld voor dit toernooi helemaal! Je leert wat meer over een wedstrijd en wat misschien nog leuker is: je leert meteen een heleboel andere leden kennen.
De bedoeling is dat een van de spelers lid is van TV Swaegh, dus of het jeugdlid of het seniorlid. De dubbel bestaat uit een juniorlid (5-17 jaar) en een seniorlid (18+). Je mag natuurlijk altijd iemand als partner meenemen die ook lid is, maar dat hoeft dus niet. Hoe leuk is het niet, om nu eens een ander ervan te overtuigen dat tennis een onwijs gave sport is?! Wil je meedoen, schrijf je dan in via deze link: toernooi.nl

Je kunt je voor het Ouder/Kind-toernooi maar voor 1 onderdeel inschrijven. Kies dus goed of je heren-, dames-of gemengd (1 man en 1 vrouw) dubbel gaat spelen. Noteer bij de opmerkingen met wie je gaat spelen, de leeftijd van de persoon, of de persoon wel of niet kan tennissen en of hij of zij wel of niet lid is van tv Swaegh.

We hopen dat jullie allemaal iemand weten met wie je graag zou willen tennissen. Dus wacht niet te lang en vraag de persoon wie je op het oog hebt en schrijf je snel in.

De jeugdcommissie is nog steeds op zoek naar permanente versterking, maar ook als u alleen hand-en spandiensten wilt verlenen, bijvoorbeeld bij dit toernooi, mag dat natuurlijk altijd!

Groet, namens de Jeugdcommissie,

Marcel Bloothoofd, voorzitter