Reminder opgeven voorjaarscompetitie jeugd

Let op laatste mogelijkheid om je op te geven

Wist je dat je naast tennisles volgen ook gewoon kunt tennissen bij TV Swaegh (je bent tenslotte lid van onze vereniging!)  én dat je mee kunt doen met een echte KNLTB Tenniskids competitie op zondagochtend?
Vanuit TV Swaegh organiseren wij als Jeugdcommissie ieder jaar met veel plezier de competitie voor de jeugd.

Rode, Oranje en Groene competitie
De Tenniskids competitie bestaat uit de Rode, Oranje en Groene competitie. Deze competities zijn gekoppeld aan de Tenniskids kleur waarin een kind tennisles krijgt en speelt. In de Tenniskids competitie spelen kinderen op zondagochtend een aantal (korte) wedstrijden tegen kinderen van dezelfde leeftijd van andere tennisverenigingen in de buurt.
Hier vindt je meer informatie over de tenniskids competitiesoorten: Tenniskids competitie | Tennis

De voorjaarscompetitie 2022 wordt op onderstaande data gespeeld:

Voor de oudere jeugd is er de junioren competitie in de categorieën 11-14 jaar en 13-17 jaar.
Ook in deze competitie speel je op de zondagochtend met je team tegen andere clubs in de buurt.
Meer informatie over de juniorencompetitie vindt je hier: Junioren competitie | Tennis

Lijkt het je leuk om mee te doen of wil je meer informatie? Je tennisleraar kan je meer informatie geven of stuur een mail naar de jeugdcommissie JC@tvswaegh.nl

Wil je graag meedoen met de voorjaarscompetitie? Meld je dan voor 5 januari 2022 aan via JC@tvswaegh.nl, je moet dan wel lid zijn van TV Swaegh. De jeugdcommissie verzamelt alle aanmeldingen en stelt in overleg met clubtrainer Danny Ijfs en de andere trainers van Tennisschool All-in de teams samen. Ruim voor de start van de competitie maken we de teamindelingen bekend. Wil je graag bij een vriendje of vriendinnetje in het team? Laat het ons even weten!