van de Penningmeester

 

Contributiebetaling 2017

Maandag 16 januari staat de automatische incassering van de contributie gepland. Op deze datum zal de contributie voor 2017 geïncasseerd worden. Is de contributie op 19 januari nog niet automatisch bij u afgeschreven, dan bent u zelf verantwoordelijk om uiterlijk 23 januari de contributie overgemaakt te hebben op NL98RABO0376853476. De contributie voor jeugdleden is €60,00 en voor seniorenleden € 110,00. Vragen over de contributiebetaling kunt u mailen naar penningmeester@tvswaegh.nl
Mocht u onverhoopt uw lidmaatschap op willen zeggen, kunt u dit mailen naar ledenadministratie@tvswaegh.nl .

Grote Clubactie

De grote Clubactie heeft ons dit jaar het mooie bedrag van € 454,92 opgeleverd. De jeugdleden hebben weer goed hun best gedaan om loten te verkopen. Lars de Boer heeft 22!! loten verkocht, is daarmee de beste lotenverkoper en heeft daarom een cadeaubon twv € 15,- gewonnen. Merel, Riva en Mees hebben ook allemaal meer dan 10 loten verkocht. Goed gedaan jongens en meisjes! Maar ik wil uiteraard alle jeugdleden die loten verkocht hebben bedanken voor hun inzet. En natuurlijk ook alle mensen die de loten gekocht hebben, aan de deur en online. Bedankt!

Tot slot wil ik mijn excuses aanbieden voor het mailen in drievoud, ik heb kennelijk iets verkeerd gedaan. Excuses voor het ongemak.