Van de voorzitter

Beste tennissers van TV Swaegh,

Gelukkig blijft het weer ons redelijk goed gezind dit jaar. We kunnen nog heerlijk buiten door spelen op de prachtige banen van ons park. De LED verlichting is weer geheel up-to-date en voorzien van pinnen tegen de vogels (en hun uitwerpselen). Dus ook ’s avonds kunnen de banen weer volop bespeeld worden.
Iedereen is inmiddels gewend aan het digitaal afhangen via de knltb.app. Ideaal hoor ik van veel leden, je weet dat je meteen de baan op kunt om te spelen, wachttijden zijn er dan ook niet. Na de gespeelde pot meteen naar huis, of als er nog een baantje vrij is op korte termijn, nog een keertje afhangen.

Natuurlijk is het jammer dat we niet na kunnen zitten en de wedstrijd kunnen evalueren, maar we moeten met onze tennissport blij zijn dat we nog heerlijk kunnen spelen. Zowel op onze buitenbanen als ook op de diverse binnencomplexen. Er zijn genoeg andere sporten waar dat allemaal een stuk moeilijker gaat.

We kijken naar wat wel kan en niet naar wat we hadden kunnen doen. Dus heerlijk blijven spelen en positief de toekomst in.

Toch hieronder nog een herhaling van eerdere oproepen:
Diverse commissies hebben “vacatures” waar we heel graag invulling voor willen hebben. Het is en blijft natuurlijk een vrijwilligersfunctie, maar in een commissie kom je ook heel veel leuke mensen tegen en het geeft je voldoening als je met zo’n club weer wat voor elkaar hebt gebokst. Dus schroom niet en informeer bij de betreffende commissie, wellicht is het iets voor jou! Uiteraard horen we het ook graag als je iets meer voor de vereniging wilt betekenen, maar dat liever op de achtergrond wil doen. We hebben altijd wel “helpende handjes” nodig.

Iedereen veel gezondheid gewenst en houd rekening met de geldende regels.

Guido Mantel
Voorzitter TV Swaegh