van de WTC

Clubkampioenschappen Dubbel

Van zaterdag 17 tot en met zaterdag 24 september zijn de Clubkampioenschappen Dubbel gespeeld. Met 33 inschrijvingen (66 leden) in de speelsterktes 5, 6, 7 en 8 was het een fantastisch toernooi.  Er waren super mooie wedstrijden te aanschouwen en vooral de finale avond was erg spannend. De driesetters en tie-breaks vlogen ons om de oren. Ook het weer werkte goed mee. Hierdoor hebben we alle avonden heerlijk buiten kunnen zitten. Bedankt voor jullie deelname, aanwezigheid en gezelligheid. En graag tot ziens bij het volgende toernooi.

De winnaars:

HD5:
1e Alex Bakker en Maurice de Wit
2e Jurian van Dijk en Michel Vlieland

DD5:
1e Jolanda Willemse en Yvonne Willemse
2e Marijke Schouten en Kirsten de Vries-van Hees

HD6:
1e Pieter Klingers en Peter Hartnack
2e Peter Booij en Ruud Schenkhuijsen

HD7:
1e Gustav Haring en Leo de Vries
2e Paul de Jong en Wim Zwier

DD7:
1e Nolda Boon-Vogelezang en Irma de Jong
2e Paula Dekker en Veronie Bloem

HD8:
1e Wesley Lai en Martin Moegio
2e Remco Hagedoorn en Ivo Duikers

DD8:
1e Tinie Buiten en Bonita Rozenberg
2e Leonie Bouchier en Barbara Folkers


WinterAvondCompetitie (WAC)

Deze dinsdagavondcompetitie, waarin Herendubbels/Damesdubbels en Mixdubbels om de week worden gespeeld, is 4 oktober van start gegaan met maar liefst 92 spelers van onze club. Een uurtje tennis voor de gezelligheid en natuurlijk voor de punten…

KNLTB Najaarsjaarscompetitie

De laatste ronde van deze regionale competitie werd op 30 oktober gespeeld. Er deden slechts 3 teams mee van tv Swaegh, maar toch is er een team kampioen geworden. Nogmaals proficiat team 0927 Vrijdagavond 2e klasse Gemengd dubbel 35+ tv Swaegh 1!

Oktoberfest toernooi

Op zaterdag 8 oktober heeft de WTC weer het Oktoberfest-toernooi georganiseerd. Het leuke aan dit toernooi is dat er ook veel invités (niet lid van de club) mee mogen doen. Bovendien eten alle deelnemers gezellig met elkaar een ‘Duitse’ maaltijd. De 38 deelnemers waren verdeeld in 4 groepen: Bratwurst, Dirndl, Lederhose en Biergarten. Extra leuk was dat veel deelnemers geheel in Oktoberfest stijl op de baan stonden.

WinterKunstGrasCompetitie (WKG)

Deze competitie, waar 8 teams van tv Swaegh zijn vertegenwoordigd, is bijna elke 2de zondag van de maand. Per team wordt er de ene keer thuis en de andere keer uit gespeeld. Deelnemende verenigingen zijn De Hulk, Wings, Wognum, Abbekerk en Nibbixwoud. De tweede zondag in februari is de laatste ronde. Dan hebben de teams nog een gezellig samenzijn met elkaar in de kantine ‘De Racket’.

Glow in the Dark (Black Light) toernooi

Op zaterdag 5 november werd dit toernooi voor het eerst in de historie van de club in de Sporthal van Zwaag georganiseerd (in samenwerking met de jeugdcommissie). Er deden 32 leden mee en het was een memorabele tennisavond. Met black lights en fluoricerende lijnen en kleding was het een bijzondere en vooral ook gezellige avond.

KNLTB Voorjaarscompetitie

Voor deze regionale competitie heeft de wtc maar liefst 10 teams ingeschreven. In april zal dit op vrijdag, zaterdag en zondag weer van start gaan.

Nieuwjaarstoernooi

Het eerste toernooi van het kalenderjaar 2017 is het traditionele Nieuwjaarstoernooi voor de senioren. Op zaterdagavond 7 januari heeft de wtc de Koedshal in Blokker weer afgehuurd. Een all inclusive avond met veel plezier en gezelligheid in het vooruitzicht. Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar…

Allemaal tot volgend jaar! Fijne kerstdagen en een sportief 2017 toegewenst!