Informatie trainingen

Tennisschool ALL-IN is in 1980 gestart in Hoorn. Inmiddels verzorgen we tennisles op zeventien locaties. De leraren zijn in het bezit van minimaal een KNLTB A-diploma of zijn in de fase van afronding van hun lerarenopleiding na het volgen van een stageperiode bij ALL-IN.

De drie kantoormedewerkers zorgen ervoor dat Tennisschool ALL-IN een prima organisatie heeft. Ook wordt daardoor de kwaliteit van de trainingen bewaakt. Iedere cursist kan feedback geven aan ons. We doen er iets mee! Natuurlijk zorgen we ervoor dat een zieke leraar vervangen wordt. Door de voortdurende zorg van de tennisschool is continuïteit, ook op langere termijn, gewaarborgd.
Ons kantoor is telefonisch het beste bereikbaar op maandag en donderdag van 16.00 tot 21.30 uur en van dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 11.45 uur en van 13.15 tot 17.30 uur. Een email sturen kan natuurlijk ook naar info@tennisschoolall-in.nl

Zomerseizoen
In het zomerseizoen verzorgen we van april t/m september 18 weken tennisles op de buitenbanen van de vereniging. Jeugd kan kiezen uit een lesgroep van maximaal vier of maximaal zes personen. Volwassenen trainen voornamelijk met een lesgroep van vier personen. Op verzoek kunnen er ook grotere groepen zich aanmelden en werken met een rouleerschema.
Klik hier voor het aanbod van 2024.

Winterseizoen
Jeugd
In het winterseizoen van oktober t/m maart traint alle jeugd 22 weken in De Koedshal. Door een ruime subsidie van de vereniging blijven de winterlessen betaalbaar. Daardoor is de continuïteit van de jeugdige tennissers gewaarborgd en ontwikkelen de spelers goed!

Volwassenen
Volwassenen kunnen gedurende het winterseizoen kiezen tussen les buiten bij TV Swaegh of binnen in De Koedshal.

 

Tennisschool ALL-IN
0229-260 771
info@tennisschoolall-in.nl
www.all-insport.nl