Nieuws van de WTC

Nieuwjaarstoernooi

Het eerste toernooi in 2019 is het traditionele Nieuwjaarstoernooi in de Koedshal. Op zaterdagavond 5 januari is er een all inclusive avond met veel plezier en gezelligheid in het vooruitzicht. Inschrijven kan via deze link. Het maximale aantal deelnemers is 48 dus wacht niet te lang met inschrijven…

KNLTB Voorjaarscompetitie

De inschrijving voor deze competitie die meedoet voor je ranking, staat nog een aantal weken open op onze website. Inschrijven kan via deze link. Vanaf begin april 2019 zal deze competitie op vrijdag, zaterdag en zondag weer van start gaan.

Op zondagmiddag bieden we ook een 8&9 tennis aan. Dubbel zo leuk. Bij deze competitie doet het resultaat niet mee voor je speelsterkte. Je speelt 2 dubbel partijen en alle combinaties zijn mogelijk.

WinterAvondCompetitie (WAC)

Aan deze dinsdagavondcompetitie doen 116 enthousiaste leden mee. Zij spelen tot en met maart 2019. Met 9 poules wordt er wekelijks op verschillende tijden tegen verschillende tegenstanders een uur getennist voor de gezelligheid en natuurlijk voor de eer. Speelschema via deze link.

WinterKunstGrasCompetitie (WKG)

Aan deze competitie doen dit jaar 8 teams mee van tv Swaegh. Nog 3 zondagen zijn de banen 1 tot en met 4 bezet van 10:30 uur tot en met 16:00 uur: 16 december, 20 januari en 3 februari. Andere deelnemende verenigingen zijn De Hulk, Wings, Wognum, Abbekerk en Nibbixwoud.

Overzicht toernooien 2019

Wil je weten welke toernooien de WTC in 2019 allemaal organiseert? Neem een kijkje op www.tvswaegh.nl bij ‘Senioren’ – ‘Clubtoernooien/Competities’.

 

Sportieve groet,

Leo de Vries (voorzitter WTC)